TANANGER BIBLIOTEK HAR REDUSERTE ÅPNINGSTIDER

Grunnet koronaviruset har vi reduserte åpningstider på Tananger bibliotek. NB: Tananger bibliotek er åpent med noen begrensninger. Det er mulighet for utlån, innlevering og henting av Sommerlespremier. Reservasjoner hentes fortsatt på Sola bibliotek. Alle våre arrangementer er avlyst frem til 15. juni 2020.

VELKOMMEN TIL SOLA BIBLIOTEK ALLE HVERDAGER 12-15 OG TIRSDAGER 12-18

Tananger bibliotek

Velkomen til biblioteket i Tananger. Biblioteket ligg i Tanangerhallen som er lett tilgjengeleg og med gode parkeringsforhold. I og med beliggenheten er filialen et lavterskeltilbud på grunn av aktivitetene ellers i hallen.

Alle kan bruke biblioteket og hjå oss finn du meir enn bøker. Her kan du låne tidsskrift og ukeblad, film og musikk, og lydbøker. Du kan bruke PCane våre, eller du kan nytte det trådlause nettverket på din eigen bærbare PC. Du kan bruke biblioteket til lekselesing og studiar, eller berre koble av med å lese aviser, teikneseriar eller andre blad.

Vi som jobbar her ynskjer at biblioteket skal være ein lokal møteplass og ein arena for lærdom og kulturopplevelsar.

Kontakt oss på 51 29 15 90 eller skranke.tananger@sola.kommune.no

TANANGER BIBLIOTEK HAR REDUSERTE ÅPNINGSTIDER

Grunnet koronaviruset har vi reduserte åpningstider på Tananger bibliotek. NB: Tananger bibliotek er åpent med noen begrensninger. Det er mulighet for utlån, innlevering og henting av Sommerlespremier. Reservasjoner hentes fortsatt på Sola bibliotek. 

VANLIGE ÅPNINGSTIDER

FOR UKE 27-31 SE SOMMERÅPNINGSTIDENE

Mandag 15:00 – 18:00
Tirsdag STENGT
Onsdag STENGT
Torsdag STENGT
Fredag  STENGT

SOMMERÅPNINGSTIDER 

SOMMERSTENGT I UKE 30 OG 31

ÅPNINGSTIDER FOR UKE 27-29 OG 32-33

Mandag 13:00 – 18:00
Tirsdag STENGT
Onsdag STENGT
Torsdag STENGT
Fredag  STENGT

 

VELKOMMEN TIL SOLA BIBLIOTEK ALLE HVERDAGER 12-15 OG TIRSDAGER 12-18

 

Barnehagene i Sola og Tananger inviteres til lesestunder på Sola bibliotek og Tananger bibliotek. Lesestundene inneholder sanger, rim og regler og høytlesning fra en aktuell billedbok. Bildene fra boken vises på storskjerm. Starttidspunktet er kl. 10 med varighet ca 20-25 minutt. Lesestundene er beregnet for barn i alderen 3-6 år.
Påmelding til lesestundene skjer på mail til: bibliotek@sola.kommune.no.
Oversikt over datoer og titler på billedbøkene finnes i kalenderen i sidemenyen til høyre eller som flyer på Sola og Tananger bibliotek.
Velkommen!

Translate »