SOLA OG TANANGER BIBLIOTEK HAR REDUSERTE ÅPNINGSTIDER

Grunnet koronaviruset har vi reduserte åpningstider på Sola og Tananger bibliotek. NB: Tananger bibliotek er åpent med noen begrensninger. Det er mulighet for utlån, innlevering og henting av Sommerlespremier. Reservasjoner hentes fortsatt på Sola bibliotek. 

På grunn av smittervern og ferieavvikling har vi reduserte åpningstider og et redusert tilbud. Vi har åpent for innlevering og utlån av bøker. Du kan også bruke lokalet i åpingstiden, og så lenge det er mulig å holde avstand er det ikke begrensninger på antall personer samtidig. Bibliotekets ansatte følger opp og gir eventuelt beskjed om det blir nødvendig med begrensninger på samtidig opphold. Du må ha lånekort for å kunne låne. Finn ditt og/eller dine familiemedlemmers digitale lånekort i Bibliofil-appen.

Vi anbefaler ALLE å ta i bruk Bibliofil. Der kan du raskt og enkelt bestille bøker og få oversikt over hvilke bøker vi har inne. Du kan også se de nyeste og mest populære titler. I Bibliofil finner du ditt digitalt lånekort, som du kan bruke i bibliotekenes selvbetjeningsautomater. Kom godt i gang med Bibliofil her.

Vi anbefaler dere å lese e-bøker og lytte til lydbøker på Allbok (https://allbok.no). Allbok kan lastes ned som app og gir gratis tilgang til et stort utvalgt av e-bøker og e-lydbøker for barn og voksne.

Dere kan få tilgang til norske og utenlandske aviser og tidskrift på Pressreader (https://www.pressreader.com/catalog). Pressreader kan også lastes ned som app.

Finn mer informasjon om bibliotekets digitale tjenester på jaerbiblioteka.no og facebook.com/solabibliotek.

Bio-poser kan hentes på Rådhuset.

 

Har du spørsmål?
Ta kontakt på e-post bibliotek@sola.kommune.no
eller telefon (kl. 10-14) 404 07 187.

SOLA OG TANANGER BIBLIOTEK HAR REDUSERTE ÅPNINGSTIDER

Grunnet koronaviruset har vi reduserte åpningstider på Sola og Tananger bibliotek. NB: Tananger bibliotek er åpent med noen begrensninger. Det er mulighet for utlån, innlevering og henting av Sommerlespremier. Reservasjoner hentes fortsatt på Sola bibliotek. 

SOLA BIBLIOTEK 

Mandag 12:00 – 15:00
Tirsdag 12:00 – 18:00
Onsdag 12:00 – 15:00
Torsdag 12:00 – 15:00
Fredag  12:00 – 15:00

TANANGER BIBLIOTEK 

VANLIGE ÅPNINGSTIDER

FOR UKE 27-31 SE SOMMERÅPNINGSTIDENE

Mandag 15:00 – 18:00
Tirsdag STENGT
Onsdag STENGT
Torsdag STENGT
Fredag  STENGT

SOMMERÅPNINGSTIDER 

SOMMERSTENGT I UKE 30 OG 31

ÅPNINGSTIDER FOR UKE 27-29 OG 32-33

Mandag 13:00 – 18:00
Tirsdag STENGT
Onsdag STENGT
Torsdag STENGT
Fredag  STENGT

Påsken 2020
Åpent som over mandag og tirsdag, påskestengt fra og med askeonsdag 8.april til og med 15.april.
(April 14. og 15: Biblioteket er stengt pga overgang til nytt biblioteksystem)

Mai: Stengt røde dager.
Pinseaften: Ingen endring, lukket 1.juni

Sommeråpent
Egne sommeråpningstider fra mandag 22.juni – 16.august.
Mandag: 12 – 19, andre hverdager 10 – 15, lørdag og søndag stengt

Sola bibliotek har stengt alle helligdager, samt nyttårs-, påske-, pinse- og julaften.

Vi har også avvikende åpningstider i ferier.

Makerspace er et rom for lek med teknologi, læring og kreativitet. Det er ett skaperverksted hvor du kan du benytte deg av vinylkutter, 3D-printer og symaskiner for å lage alt fra personlige handlenett til mobilstativ. Det er kun kreativiteten som setter grenser, og vi lærer mens tingene blir til.

Utvalgte tirsdager kl. 16:30 – 18:30 vil Makerspace være åpent for drop-in.

Biblioteket har to symaskiner tilgjengelige, til fri benyttelse for publikum – en ordinær og en overlock-maskin. Disse krever at du har litt kunnskap om symaskiner på forhånd, men er perfekte for dem som ønsker å sy/reparere, men som ikke har maskin tilgjengelig hjemme. Disse kan etter avtale også benyttes i bibliotektes betjente åpningstider, og er ikke begrenset til tirsdager.

Makerspace Sola bibliotek

Barnehagene i Sola og Tananger inviteres til lesestunder på Sola bibliotek og Tananger bibliotek. Lesestundene inneholder sanger, rim og regler og høytlesning fra en aktuell billedbok. Bildene fra boken vises på storskjerm. Starttidspunktet er kl. 10 med varighet ca 20-25 minutt. Lesestundene er beregnet for barn i alderen 3-6 år.
Påmelding til lesestundene skjer på mail til: bibliotek@sola.kommune.no.
Oversikt over datoer og titler på billedbøkene finnes i kalenderen i sidemenyen til høyre eller som flyer på Sola og Tananger bibliotek.
Velkommen!
I samarbeid med Sola kulturhus har vi Familiefilm og Seniorfilm.

Program og datoer hentes i biblioteket.

Translate »