Appen Allbok erstatter eBokBib.

Fra og med 1. april kl.12 kan alle lånere ved alle folkebibliotek i Rogaland låne e-bøker gratis i Allbok. Du kan ikke lenger låne nye bøker i eBokBib. De som allerede har lånt noe i eBokBib får lest dette ferdig (beholde lånet i resterende lånetid.) Etter påske kan også alle skoleelever i Rogaland bruke Allbok.

Alle reserveringer blir flyttet over fra eBokBib til Allbok, men siden det ikke er ønskelig å dra med seg kø-problemer fra eBokBib blir det slik at køplasser blir opprettet på nytt ved pålogging i Allbok. Dette betyr at du kan rykke fram i køen på reservasjonene dine dersom du reagerer raskt – men samtidig blir det jo pumpet inn millioner i nye e-bøker og lydbøker nå, slik at ventelistene uansett blir kortere.

I tillegg til å kunne låne og lese bøker på telefon og nettbrett kan låneren også velge å lese og høre bøker rett i nettleseren.

Du må først registrere deg med epost i appen, så må du legge inn lånenummer og PIN-kode. Se linken under så finner du oppskriften på hvordan du kommer igang.

Dette er Allbok

Kom igang med Allbok

Ofte stilte spørsmål

 

 

Translate »