Torsdag 14.3. kl. 18.00 blir det lokallitteraturkveld på Klepp bibliotek der Kyrre Nese, Geir Haarr, Klepp historielag, Tor Ødemotland, Hjalmar Inge Sunde og Jack Rostøl snakker om bøkene sine.

Lørdag 16.3. kl. 12.00. markeres åpningen av den digitale fotosamlingen til Klepp kommune. Endelig blir 5500 bilder fra det historiske fotoarkivet tilgjengelig på nett for allmennheten. Det vil bli presentasjon av fotosamlingen, Hallvard Nordås vil fortelle historier om utvalgte bilder, og det blir sang av Ranveig Tunheim.

Samme dag kl .13.30 åpner fotoutstillingen «Folk, fe og kvite gardiner» på Haugabakka. En utstilling av foto fra Klepp før 1920. Utstillingen vil være tilgjengelig i hele år.

Mandag 18.3 kl. 18.00. vil skuespiller Stein Lunde vise forestillingen «Forbryter uten brekkjern» på Klepp bibliotek. Det er en forestilling om Opstad tvangsarbeidsanstalt og om løsgjengerloven. Lunde vil spille «Gunnar», sønn til en av de ansatte. Fri entre på alle arrangement.