Vi er glade for å åpne Klepp og Sola og Time bibliotek igjen – og vi gleder oss veldig til å ta imot dere!

Det blir med reduserte åpningstider og et redusert tilbud, der du kan låne og levere inn bøker og andre materialer. Les mer om åpningstider, retningslinjer og regler for det enkelte bibliotek i teksten under Klepp bibliotek, Sola bibliotek og Time bibliotek.

Du kan oppholde deg i bibliotekene i maks 10 min og det kan være inntil 10 personer inne samtidig. Vi oppfordrer til at bare én voksen fra hver familie kommer for å levere, hente og låne.  Vi anbefaler ALLE å ta i bruk Bibliofil. Der kan du raskt og enkelt bestille bøker og få oversikt over hvilke bøker vi har inne. Du kan også se de nyeste og mest populære titler. I Bibliofil finner du ditt digitalt lånekort, som du kan bruke i bibliotekenes selvbetjeningsautomater. Kom godt i gang med Bibliofil her.

Følg med på oppdateringer på www.jaerbiblioteka.no og våre facebook-sider https://www.facebook.com/kleppbibliotek/https://www.facebook.com/solabibliotek/. https://www.facebook.com/timebibliotek/ . Dersom du har andre spørsmål er du velkommen til å ta kontakt til bibliotekene på e-post eller telefon.

KLEPP BIBLIOTEK

Klepp bibliotek åpner igjen den 4. mai kl. 10. Det blir et redusert tilbud, men du kan låne og levere bøker og andre medier. Meråpent bibliotek vil være stengt, og og det vil heller ikke være mulig å lese aviser. For de som er i risikogruppa, og som derfor ikke ønsker å besøke biblioteket, tilbyr vi drive-in. Du får da bøkene du har bestilt, levert ut til bilen. Ta kontakt med biblioteket dersom du ønsker en slik ordning.

Åpningstider:
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: kl. 10-15
Onsdag: kl. 10-18

 

SOLA BIBLIOTEK

Velkommen tilbake til Sola bibliotek mandag 4. mai. Tananger bibliotek vil fortsatt være stengt. Vi oppfordrer derfor alle til å komme til Sola. Vi gleder oss til å se dere!

Foreløpige åpningstider
Mandag, onsdag, torsdag og fredag: 12-15
Tirsdag: 12-18

Vi åpner for innlevering i foajeen onsdag d. 29. og torsdag d. 30. april kl. 12-15.

TIME BIBLIOTEK

Mandag 4. mai opnar me dørene igjen, og gler oss til å ta imot publikum!

Opningstidene på Time bibliotek vert førebels slik:

Måndag: kl. 10.00 – 15.00
Tysdag: kl. 10.00 – 15.00
Onsdag: kl. 10.00 – 15.00
Torsdag: kl. 13.00 – 18.00
Fredag: kl. 10.00 – 15.00

For å passe godt på dere og oss selv tar vi alle de forholdsregler vi kan. Det åpnes derfor kun for utlån og innlevering av bøker. Aviser og tidsskrifter vil foreløpig ikke være tilgjengelige. Og toalettene vil være stengt. Du må ha lånekort for å kunne låne. Finn ditt og/eller dine familiemedlemmers digitale lånekort i Bibliofil-appen. Bestill gjerne bøker i Bibliofil på forhånd. Så setter vi klart til deg i hentehyllene. Kom godt i gang med Bibliofil her.

 

Translate »